FCM Håndbold, landsholdet

Louise Burgaard

Samarbejde siden 2010

“Samarbejdet med Rasmus har været ekstremt vigtigt for mig i min udvikling, både som håndboldspiller og som menneske. Hans engagement i at hjælpe mig med at indfri mine høje ambitioner, har bragt mig en del tættere på mine mål. Jeg kan snakke med Rasmus om de tanker og overvejelser, jeg ikke kan snakke med andre om. Han er der altid, når jeg har brug for det, og han giver mig redskaber til at komme videre. Jeg er på vej mod mine mål og har meget at arbejde med endnu, men jeg tror fuldt og fast på, at jeg når derhen. Og det kan jeg i høj grad takke Rasmus for.”

FCK, landsholdet

William Kvist

Samarbejde siden 2009

“Jeg har arbejdet med Rasmus Jacobsen og Plus Performance siden 2009 og har altid syntes, at jeg har rykket mig i det samarbejde. Specielt har arbejdet med hypnose og følelsen af at komme i “zonen” været totalt afgørende. Det er noget jeg bruger op til hver kamp og vil være et værkstøj, som jeg op til store præstationer på eller udenfor banen, vil komme til at bruge i resten af mit liv.”

Jeg har fundet min indre ro til at præstere.

FCM, landsholdet

Kian Hansen

Samarbejde i perioder siden 2011

“Jeg har fået meget ud af samarbejdet med Plus Performance – jeg har fundet min indre ro til at præstere. Jeg har fået en masse værktøjer til at bearbejde mange af de situationer, som man kommer ud i som fodboldspiller, hvor man kommer under kæmpe pres weekend efter weekend. Der har Rasmus været en kæmpe støtte for mig!

FCM Håndbold, landsholdet

Stine Jørgensen

Samarbejde siden 2012

“Samarbejdet med Plus Performance har givet mig mentale værktøjer/redskaber, som jeg bruger både før og under kamp, og til træning, så jeg kan præstere optimalt. Det har især hjulpet mig til at komme i den rigtige tilstand op til kamp og træning hvilket har været meget afgørende for min præstation. Derudover har samarbejdet med Rasmus rykket mig I pressede situationer, hvor det hele spidser til og der mentalt stilles store krav. Der oplever jeg virkelig hvordan jeg har lært at håndtere mine tanker, så jeg kan præstere.”

For som du træner kroppen, kan du træne hovedet og det virker!

Viborg HK, landsholdet

Ann Grete Nørgaard

Samarbejde siden 2010

“Samarbejdet med Plus Performance giver mig ro og overblik over mål og plan for min karriere. Når vi har sat mål og lavet en plan for hvordan jeg når målene/målet, så arbejder jeg løbende med mentale værktøjer, som skærper mig og hjælper mig med at holde fokus – både fokus på mine mål men også helt konkret i kampene og til træning. For mig er samarbejdet og de værktøjer det har givet mig gennem årerne sindssygt værdifuldt og giver en ekstra dimension af træning. For som du træner kroppen, kan du træne hovedet og det virker!”

Kif Kolding København

Kasper Irming

Samarbejde siden 2009

Når jeg kigger tilbage på de sidste mange år af min karriere, kan jeg konstatere, at jeg i samtlige af de perioder hvor jeg har spillet godt over længere tid, har haft et forløb med Plus Performance. Derudover har jeg haft nogle alvorlige og længerevarende skader, og derigennem været udfordret på min evne til at fokusere på at komme tilbage på absolut topniveau, og ikke lade mig overvælde af frustrationer. Det har jeg fået hjælp til fra Plus Performance, og hver gang er det lykkedes mig at komme stærkere og endnu mere motiveret tilbage.

Skanderborg Håndbold

Kristoffer Laursen

Samarbejde siden 2011

”Samarbejdet med Plus Performance giver et frirum, hvor vi snakker om det, der ligger mig på sinde. Der bliver lyttet til mine tanker og sparret om hvordan jeg håndterer dem. Vi arbejder også med mine mål og de kampe, jeg skal spille.
Jeg har lært, at det, der foregår i mit hoved betyder lige så meget for mine præstationer som det fysiske . Det er lige så vigtigt, at være mentalt klar som at være fysisk klar.
Jeg får en masse redskaber som jeg kan bruge til at forberede mig til kampe og til at hive mig selv op, når det er svært.
Jeg har også lært, at det er et langt arbejde at udvikle den mentale styrke. For mig er det et arbejder, der foregår hele tiden og er med til at bygge mig op som håndboldspiller”

FCK, landsholdet

Kasper Kusk

Samarbejde i perioder siden 2011

“Jeg har benyttet Plus Performance i flere omgange igennem min professionelle karriere. Igennem samarbejdet har jeg fået mange forskellige redskaber til at tackle stressende situationer. Jeg har lært, at man også kan bruge modgangssituationer kontruktivt. Især da jeg spillede i Holland var Rasmus en rigtig stor hjælp. Igennem vores samtaler fik jeg klarhed over, hvordan jeg skulle tackle den svære situation, jeg var i, så jeg bedre kunne koncentrere mig om min træning”