Introduktion til

Præstationstræning

Vi tilbyder målrettet træning af din mentale styrke.

Træning der hjælper dig til at overvinde store udfordringer, levere en større præstation og indfri ambitiøse målsætninger.
Under præstationstræningen fokuserer vi på at definere klare mål og udvikle en mental strategi, der gør dig i stand til at (fast)holde fokus og bruge dine følelser som drivkraft.
Vores præstationstræning er tilpasset professionelle erhvervsfolk, idrætsudøvere og privatpersoner og tilbydes både som individuel og teambaseret træning.

 

Målsætning

Bedre performance

Der er dage, hvor du er skarpere, har bedre kontakt med din omverden og tror mere på dig selv. Det er de dage, du præsterer bedst.

Gennem præstationstræningen vil du opleve, at du bliver mere målrettet og bevidst om, hvad der driver dig fremad. Det der gør dig i stand til at styre de faktorer, der skal til, for at du kan løfte dine præstationer til et højere niveau.

Metode

Hvordan virker det?

Vi tager udgangspunkt i en specifik målsætning – en ambition du vil realisere eller en udfordring, du vil overkomme.

Vores metode er bygget op omkring de fire præstationsdrivere:
Opsæt mål. Det er helt afgørende, og grundlæggende for store præstationer, at du/teamet definerer en konkret og positiv målsætning og reflekterer over, hvilken adfærd der skal føre til det ønskede mål.
Fasthold fokus. Når målsætningen er defineret, handler det om at kunne fastholde en målrettet adfærd ved at fokusere på de ting, der giver energi og motiverer dig/teamet.
Mentale tilstand. De største præstationer kommer med en helt særlig mental tilstand som drivkraft. Denne tilstand kan frigives via kulturen i teamet og individuelle teknikker.
Identitetsopfattelsen. Ofte er din selvopfattelse et vigtigt omdrejningspunkt for din præstationsevne. Derfor arbejder vi aktivt med din identitetsopfattelse – og udvikling af den, så du kan indtage en stærkere udgave af dig selv.

Vi bruger præstationsdriverne som en slags linser, når vi analyserer hvor du/teamet har brug for assistance. Og vi guider dig/teamet igennem arbejdet med udvikling og styrkelse af de fire præstationsdrivere.

Dem vi arbejder sammen med

Sportens verden

Plus Performance samarbejder med professionelle atleter – individuelt og teams indenfor forskellige sportsgrene.

Her kan du møde et udvalg af atleterne og læse lidt om, hvordan Plus Performance har hjulpet dem med at nå deres mål.
Vi arbejder altid med fuld fortrolighed og de nævnte cases er alle med vores kunders personlige tilladelse.

Se vores atleter

Processen

Hvordan foregår et forløb?

Vi arbejder med præstationsparametrene: Strategi, kompetencer, kapacitet og mentalitet.

Vores proces tilpasses den enkelte opgave, men er styret af en struktur og en metode, hvor vi arbejder aktivt med de parametre, der har indflydelse på din præstationsevne. Vi tilbyder både teambaseret og 1:1 træning.
Når vi arbejder med teams er gruppedialog afsættet for at løfte teamets fælles bevidsthed – om udfordringer, målsætninger, planer, fokusområder og intern kultur.

I vores individuelle sessioner tager vi udgangspunkt i samtaler, hvor målsætninger og udfordringer behandles, planer udarbejdes og et træningsprogram formuleres.
Din personlige præstationstræner giver dig støtte og sparring undervejs og hjælper dig med at benytte teknikkerne fra træningsprogrammet.

Kom i gang

Kom i gang med præstationstræning.
Indtast din mail og telefonnummer så tager vi kontakt til dig snarest.