Funktionel Hjernetræning

er blevet selvstændig

Plus Performance byder velkommen til MindSocial

Sommeren 2018 er tidspunktet hvor MindSocial ApS fortsætter arbejdet med og udviklingen af Funktionel Hjernetræning og Plus Performance fokuserer på kerneydelsen i målrettet præstationstræning.
Du kan læse mere om MindSocial og Funktionel Hjernetræning her.

Plus performance startede sit virke  i 2008 med fokus på målrettet præstationstræning af eliten i sport og erhverv. Fundamentet for Plus Performance er en interesse i at udvikle, anvende og kommunikere om metoder til træning af mental styrke i sammenhæng med toppræstationer.

Undervejs blev vi nysgerrige på, hvordan vi kunne træne det mentale fundament. Vi udviklede Funktionel Hjernetræning og I dag har flere end 3000 mennesker trænet og 150 Funktionel Hjernetrænere er uddannet. Vi er blevet klogere på træningens muligheder og effekt. Funktionel Hjernetræning blev et stort område i Plus Performance, og det skal have sit eget liv og retning.

Plus Performance og MindSocial fortsætter som samarbejdspartnere og kommer til arbejde sammen om forskellige typer af projekter, hvor både træning af den fokuserede indsats og det mentale fundament bringes i spil.

 

Med venlig hilsen

Plus Performance og MindSocial