Hvem er vi?

Plus Performance

Vi udvikler og anvender træningsmetoder og teknikker, der hjælper vores kunder med at øge deres mentale styrke.

Mental styrke og trivsel handler om individuelle og fælles præstationer. Plus Performance er for os begrebet, der beskriver den ultimative præstation. Der hvor vi leverer det bedste, kontrollerer vores indsatser, fastholder fokus og omsætter følelser til det brændstof, der driver os. I Plus Performance arbejder vi med mennesker, der har mod på at træne, udfordre og flytte sig selv og deres team.

Plus Performance

Ambition

Vores træning skal gøre en forskel. Derfor har vi en klar ambition om at udvikle redskaber og produkter, der gør træning af den mentale styrke enkelt og let tilgængelig.

Når vi gør træningen enkel og let tilgængelig, så er det nemt for dig at træne. Når du træner, bliver du stærkere og skaber bedre præstationer. Dine præstationer gør en forskel for dig og for de mennesker, du skal præstere sammen med.

Vi vil bidrage til en udvikling, hvor det er ligeså almindeligt at træne den mentale styrke, som det i dag er at træne den fysiske styrke. Det gør vi på et grundlag af viden, forskning, erfaring og udvikling.

Vi samarbejder med en række spændende mennesker og institutioner, der løbende bidrager med ny viden, udvikling og test af vores træning og produkter.

Samarbejde

Projekt UngHjerne

Funktionel Hjernetræning er blevet implementeret på en række ungdomsuddannelser.

Tietgen Handelsgymnasium er initiativtager og projektleder på det store projekt, ”Ung Hjerne”. Projektet er støttet med 10 mio kroner af Nordea-fonden og 1,5 mio kroner af Syddansk Universitet. Plus Performance har uddannet 150 lærere til at træne elevernes mentale styrke.

Bag Plus Performance

Mød teamet

Vi er et stærkt hold af vidende og nysgerrige personer. Vi arbejder med et fælles fokus på de mentale faktorer, der driver mennesker og understøtter store præstationer.

Vi har alle forskellig baggrund, viden og passion – vi lægger det hele sammen. Vi inspirerer hinanden, vi undersøger, tester, leger og udvikler og anvender de redskaber og den træning, der kan gøre en forskel. Vi smitter samarbejdspartnere og hinanden med god energi, mod og vilje til at udfordre og forbedre – til at øge den mentale styrke.

Ejer & Direktør

Rasmus Jacobsen

Mobiltelefon: +45 51 24 46 64
Email: [email protected]

Rasmus er grundlægger af Plus Performance og en af arkitekterne bag Præstationstræning og Funktionel Hjernetræning.

Rasmus er KaosPilot og har arbejdet med organisations- og lederudvikling siden 1996 og præstationsoptimering siden 2006.
Herudover er han certificeret hypnotisør og hypnoterapeut under amerikanske NGH, ISATh og HMI.
Hertil kommer erfaring som professionel ski-instruktør samt skate- og ishockeytræner.

Spørger du Rasmus, så er det særligt interessante det, der foregår under linjen – alt det ubevidste.

 

Præstationstræner

Line From

Mobiltelefon: +45 30 29 56 11
Email: [email protected]

Line er cand.psych med speciale i personlighed og præstation.

Line har bred erfaring med brugen af personlighedsprofiler. Hun har anvendt disse i sportslige og erhvervsmæssige sammenhænge, i forbindelse med personlig- og teamudvikling i forbindelse med at fremme trivsel og præstation.
Line har desuden spillet fodbold i de bedste kvindelige ligaer, og fungerer i dag som træner for unge talenter.

Spørger du Line, så er det særligt interessant at arbejde med at indfri menneskers fulde potentiale ved at skabe større selvbevidsthed og udnytte hjernens potentiale.

Special konsulent

Steffen Kamp

Mobiltelefon: +45 28 40 95 77
Email: [email protected]

Steffen har ansvaret for projektledelse på større projekter og samarbejder.

Steffen er cand.scient. idræt med speciale i motivationsteori. Steffen har en bred erfaring med udvikling af mennesker fra sit arbejde som befalingsmand i hæren, i private virksomheder og som personlig træner samt  samt løbetræner og fysisk træner. Steffen er desuden en ivrig mellem-/langdistanceløber og er derudover ansvarlig for FuHT Online i projekt UngHjerne.

Spørger du Steffen, så er det særligt interessante den indre motivation – det der driver os som mennesker

Kom i gang

Vil du høre mere om Plus Performance og hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed?

Indtast dit navn, mail og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig snarest.