HVEM ER VI

Plus Performance

Vi udvikler og anvender træningsmetoder og teknikker, der hjælper vores kunder med at øge deres mentale styrke og trivsel.

Mental styrke og trivsel handler om individuelle og fælles præstationer. Plus Performance er for os begrebet, der beskriver den ultimative præstation. Der hvor vi leverer det bedste, kontrollerer vores indsatser, fastholder fokus og omsætter følelser til det brændstof, der driver os.Vi arbejder med mennesker og teams, der har mod på at træne, udfordre og flytte sig selv og hinanden.

 

SAMARBEJDE

Cases

Vi samarbejder med en række spændende og vidende virksomheder, institutioner og mennesker. De bidrager alle til løbende udvikling og test af vores træning og produkter.

Funktionel Hjernetræning skal i de kommende år implementeres på en række ungdomsuddannelser.

Vi samarbejder blandt andet med Syddansk Universitet, hvor Centre for Human Interactivity er en vigtig samarbejdspartner. I øjeblikket indledes et ph.d.-projekt der skal undersøge effekten af Funktionel Hjernetræning i sammenhæng med unge og uddannelse. Du kan læse mere om vores cases og samarbejdespartnere her.

 

Funktionel Hjernetræning skal i de kommende år implementeres på en række ungdomsuddannelser.

Tietgen Handelsgymnasium er initiativtager og projektleder på det store projekt, der går under titlen ”Hjernetræning i Ungdomsuddannelserne”. Projektet er støttet med 10 mio kroner af Nordea-fonden og 1,5 mio kroner af Syddansk Universitet.

PLUS PERFORMANCE

Ambition

Vores træning skal gøre en forskel. Derfor har vi en klar ambition om at udvikle redskaber og produkter, der gør træning af den mentale styrke enkel og let tilgængelig.

– når vi gør træningen enkel og let tilgængelig, så er det nemt for dig at træne. Når du træner, bliver du stærkere og skaber bedre præstationer.

Vi vil bidrage til en udvikling, hvor det er ligeså almindeligt at træne og vedligeholde den mentale styrke, som det i dag er at træne og vedligeholde den fysiske styrke. Det vil vi på et grundlag af viden, forskning, erfaring og udvikling.

Vi samarbejder med en række spændende mennesker og institutioner, der løbende bidrager med ny viden, udvikling og test af vores træning og produkter.

HVEM ER VI

Plus Performance

Vi arbejder med mennesker og teams, der har mod på at træne, udfordre og flytte sig selv og hinanden.

Mental styrke og trivsel handler om individuelle og fælles præstationer. Plus Performance er for os begrebet, der beskriver den ultimative præstation. Det der driver os, der hvor vi leverer det bedste, kontrollerer vores indsatser, fastholder fokus og omsætter følelser til det brændstof.Vi vil bidrage til en udvikling, hvor det er ligeså almindeligt at træne og vedligeholde den mentale styrke, som det i dag er at træne og vedligeholde den fysiske styrke. Vi udvikler og anvender træningsmetoder og teknikker, der hjælper vores kunder med at øge deres mentale styrke.