Introduktion

Funktionel Hjernetræning for private

En grundlæggende træning af hjernen og dine mentale præstationer.

Funktionel Hjernetræning er for dig, der ønsker at træne og styrke hjernen gennem aktive og sociale øvelser. Forløbet er inddelt i tre niveauer for at sikre, at du bliver tilpas udfordret – uanset om du har erfaring eller er ny med Funktionel Hjernetræning.

”Hun er god til at udfordre os, så vi hver især bliver presset lige tilpas… som stressramt er ens selvtillid i bund… men jeg har ALDRIG gået hjem og tænkt, at det her er for svært. Jeg har altid lyst til at komme igen”

Heidi Køstner, deltager

Hold

De forskellige træninger

Grundtræning

Grundtræningen er for alle, der navigerer i en hverdag med forstyrrelser, forandringer og forventninger. Holdet er målrettet dig, der ønsker at styrke dit mentale overskud i hverdagen, til opgaven og til din omverden.
Grundtræningen er ideel for privatpersoner, der ikke tidligere har trænet Funktionel Hjernetræning.

Performance

Performance-træning er for deltagere, som har gennemført et grundtræningsforløb og ønsker større udfordringer. Holdet er tilpasset dig, der har en sund motorik og en stærk mental kapacitet.

Senior

Seniortræning er målrettet seniorer, der ønsker at holde hjernen aktiv, skærpe sanserne og den grundlæggende motorik. Holdet er tilpasset dig, der vil vedligeholde og styrke dine kognitive funktioner og sociale kompetencer.

Se hvem vi har hjulpet

Funktionel Hjernetræning

Plus Performance afholder en række hold for private. Her kan du møde et udvalg af deltagerne og læse lidt om, hvordan Plus Performance arbejder.

Få mere at vide om hvordan Funktionel Hjernetræning har hjulpet vores deltagere.

Mød nogle af vores deltagere her

Tilmelding

Vores hold

Et træningsforløb består af 12 x træning; 1 time hver uge. Den første træning er en halv time længere og indeholder en introduktion til FuHT, hvor du får viden om, hvorfor træningen ser ud som den gør. Du kan være med gratis den første gang, og efterfølgende tilmelde dig det fulde træningsforløb – forudsat der er ledige pladser på holdet.

Et træningsforløb koster 1.495,- for 12 x træning og individuel effektmåling, før og efter forløbet.

Herunder kan du se alle aktuelle hold. Klik på et hold i dit område for at se nærmere information og tilmeld dig.

Kom i gang

Kom i gang med Funktionel Hjernetræning.
Indtast din mail og telefonnummer så tager vi kontakt til dig snarest.